sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Päivä 49 | Kaunas - Tallinna - Helsinki | Liettua - Latvia - Viro - Suomi


Päivä 49 | Kaunas - Tallinna - Helsinki | Liettua - Latvia - Viro - Suomi
562km | +3 - +13,5 | Sumua ja aurinkoa

Kotiin on kiire… illalla oli puhetta että 1930 laivaan… aamulla kaikki ovat yrittämässä 1630 laivaan. Tullessani hotellista ulos pihalla on enää Teijo ja W. Teijo sanoo, että muut lähtivät kiirehtimään 1630 lauttaan. Päätämme olla rynnäköimättä ja ajaa rauhassa 1930 lauttaan. 150km myöhemmin katsomme kelloja ja toteamme, että ehkä mekin yritämme 1630 lauttaan. Ja Teijo ehtiikin. 
W ja minä olisimme myös ehtineet jos virolainen naula ei olisi päättänyt mennä W'n takarenkaan läpi heti viimeisen taukomme jälkeen. W'n meno hyytyy 5km viron rajan jälkeen. Alkulimalla ja parilla paikkavaahtopullolla saamme W'n pyörän kulkemaan 15km lisää ensimäiselle virolaiselle huoltoasemalle, josta hinuri hakee W'n pyörän Pärnuun varikolle. Jään huoltoasemalle soittamaan pari puhelua ajatuksena mennä hinurin perässä varikolle, mutta en tavoita hinuria enää ja ajan Tallinnan satamaan. W olisi ehtinyt samaan 1930 laivaan jos se ei olisi lähtenyt 10 minuuttia etuajassa. Meni minuuttipeliksi… mutta vanhana rallikuskina W teki ilmeisesti kuitenkin uuden Pärnu - Tallinnan Satama ennätyksen F800GS -luokassa… 59 minuuttia… :] 


 Varikolla 5 km Viron rajasta Tallinnaan päin. W'n kumi puhkesi vaikka oli Haidenau. Alkulima tuli ulos sillä 15km matkalla mikä varikolta oli ensimmäiselle huoltoasemalle. Alla alla hinuri joka vei W'n Pärnun varikolle renkaan vaihtoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti