torstai 4. lokakuuta 2012

Päivä 36 | Turkmenbassy - KaspianMeri | Turkmenistan - Azerbaizan


Päivä 36 | Turkmenbassy - KaspianMeri | Turkmenistan - Azerbaizan
0km | NormiKeli


 Meriaamiaiset ovat toisinaan ruhtinaallisempia kuin toisinaan... tässä Azerbaizanilainen näkermys aiheesta... ;]


Yes, tämä meidän risteilyalus ei ole Silja Line. Täällä meriaamiainen on 1 keitetty kanamuna, yksi nakki, kaksi leipää, kaksi juuston siivaketta ja kuppi teetä… :) … ja sitten taas odotetaan. Eikä odotuksessa pelkää huonoa. Saan kirjoitettua kaikki puuttuvat blogitekstit. Poikia alkaa taas hymyilyttämään kun baarimikko hakee saman firman naapurilaivasta kaksi kassillista olutta. Hinta on tosin tänään kaksinkertainen, mutta hintansa väärtti. Ryhmämme joi eilen illalla joisen laivalla olleen oluen… ja tänään tapahtuu se sama.
Päivä menee odotellessa. Junavaunuja joita odotamme laivaan ei koskaan tule. Huhu kertoo, että rahtihintaneuvotteluissa erimielisyyksiä. Ja ilmeisesti erimielisyys säilyy, sillä neljältä iltapäivällä alkaa tapahtua, jopa niin suuria asioita että laiva vihdoin lähtee. Meitä enemmän siitä iloitsee bussiryhmä, joka odottanut maissakin lähtöä jo kolme päivää.
Hämärän rajamaassa kohdalla ovat ensimmäiset öljynporauslautat… ja niiden määrä näyttää lisääntyvän koko ajan. Eikä pelkästään näytä, vaan lisääntyy.


Turkmenbassyn edustalle nousee ja on noussut vino pino uusia rantahotelleita... vain asiakkaat puuttuvat.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti