lauantai 1. syyskuuta 2012

Päivä8 | Yekatrinburg | Venäjä


Päivä8 | Yekatrinburg | Venäjä
0km | + sopiva | pilvipoutaa tai poutapilvee

 Yekatrinburg edestä ja takaa... tai ainakin hotellimme 6'n kerroksen ikkunoista eteen ja taakse.


Vapaapäivä… ja itse otin kunnon unet. Nyt meni 9,5h… olisi varmaan mennyt 2-3h enemmän jos minulla ei olisi ollut kelloa soittamassa kympiltä. Syntymälahjana olen saanut hyvät unenlahjat… :] … ja oli siellä vähän univelkaa pohjallakin Suomesta saakka.
Pasi, Teijo, Jussi, Juha ja H lähtevät aamupäivällä citykierrokselle. W ja Vexi hyppäävät taksiin ja lähtevät flektiostoksille. Saaliina yksi Ladan flekti ja yksi pöytätuuletin. Ladan flekti kiinnitetään W'n pyörään tuhdeilla nippusiteille syylärin etupuolelle. Pääinsinööri Vexi tekee siihen vielä pöytätuulettimesta kaksinopeuksisen kytkimen… low speed ja high speed… :] … sen verran tuhdin kokoinen W'n flekti, että saattaa pyörä liikkuu jo pelkästään tuulettimen pyörteiden voimalla.

 Yllä Vexi testaamassa, että toimiiko Lada 1200L'n flekti bemarissa. Toteaa, että hyvin toimii. Alla on jo hymy herkässä kun kuuntelemme flektin taivaallista hurinaa viimeisiä ruuveja kiristettäessämme. Alla alla siitä harvinainen kuva, että Hondamies1 on polvillansa... eikä kuitenkaan minkään vian vuoksi vaan kyseessä ketjujen kiristys.



Illansuussa saunaan… tai ei saunaa noin vain mennä vaan se arataan etukäteen ja saunanhoitaja tulee respasta hakemaan. Monenlaisia saunoja olen vuosien verralla matkoilla nähnyt, mutta tämä on ensimmäinen jonka näen isolla olohuoneella ja kahdella makuuhuoneella varustetuna… :] … mutta on siellä se saunakin… ja poresuihku… ja uima-allas. Ja päivälliseksi sushia ja sakea… seuraavat sushit ja saket taitavat olla noin kuukauden päästä Turkissa.


 Tässä sen taas näkee, että venäläiseenkään mainokseen ei voi luottaa... yllä mitä hotellin saunamainoksessa luvataan. Alla sitten se todellisuus... :] ... että sillä lailla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti