keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Päivä 23 | Bishkek - (Kara Köl - Osh) | Kyrgystan


Päivä 23 | Bishkek - (Kara Köl - Osh) | Kyrgystan
0km (270km) | +14 - +27,5 | SolSolSol

 Bishkekissä vietetään tänään katufestivaalipäivää. Sopiihan se vaikka mieli on jo tien päällä. Tämä päivä kuitenkin vielä kärvisteltävä Bishkekissä.

Porukka jatkaa aamulla luomiskertomuksen maisemissa kohti Oshia. Kara Balta - Kara Köl upeinta mitä toistaiseksi nähty viestittää Pasi myös eilisen maisemista. Ja koska on sunnuntai, säikäytän ruotoni ja lähden aamulenkille Bishkekin keskuspuitoon, joka paljastuu myös huvipuistoksi. Keskellä puistoa on eräänlainen linnanmäki. Aamulla siellä on kaksi lakaisijaa. Iltapäivällä se on täynnä elämää. 
Loppupäiväni menee macin kanssa seurestellessa… ja vähän Pariisin ihmeeni (Martinen) kanssa myös… :) … nettiyhteys toimii hyvin ja skype välittää varsin kelpo kuvaa äänen ohessa. Tekniikka on ihmeellistä. Matkaraamattu LonelyPlanet on vielä sitä mieltä, että Kyrgystanissa hyvin rajalliset yhteydet. Ja ehkä osittain niin, mutta se asia on muuttumassa nopeasti. 


 Kyrgystan matkustaa mersun pakureilla, niin pääkaupungin sisällä kuin pitkää matkaa. Alla pääkaupungin keskusaukio. Toivottovasti en näe sitä enää huomenna... :)


Markukselta tulee viestiä, että hänen camel-packinsa jäi siihen ja siihen baariin. Koitan löytää huomenna. Markuksen adapterin kävin jo keräämässä edellisestä Bishkekin hotellista. Pidetään peukkuja ja varpaita, että huomenna saan aikuisten oikeasti Azerbaizanin viisumit. Menee turhan mielenkiintoiseksi jos niiden kanssa tulee ongelmia... :]




1 kommentti: