tiistai 28. elokuuta 2012

Päivä4 | Moskova - Nizny Novgorod | Venäjä


Suomalaista upeaa miesmuotia punaisella torilla... Hannu Tuplawee tosin toi pelipaidan punaiselle torille citymarketin kassia ja kuvan oton jälkeen laittoi sen kassiin takaisin... mitähän siitä sitten pitäisi ajatella? ... :)



Päivä4 | Moskova - Nizny Novgorod | Venäjä
419km | +14 - +21,5 | SataaSataaRopisee paitsi viimeinen tunti

Se oli kostea päivä se. Sade alkoi kun pakkasimme pyöriämme Moskovassa ja loppui tuntia ennen Nizny Novgorodia. Sen verran reilu sade oli kuitenkin, että antoi meidän käydä kuvin jaloin punaisella torilla. Eli olimme aamulla kunnon turisteja ja teimme metroajelun punaiselle torille. Pasi ehdotti että josko mopoilla… me muut arvelimme, että liikaa ruuhkaa. Noh, kun lähdimme navilla suunnistamaan hotellilta se vei meidät punaisen torin vierestä… ruuhka alkoi vasta pääväylällä ulos. Mutta tiedetään ensi kerralla… :] 

Lähtöpakkausta Moskovan hotellin pihassa.


Hyvä ruuhka meillä olikin ensimmäiset 35km… tie oli käytännössä pujottelurata ja rekat sekä autot kierrettäviä keppejä. Näkee sen Pietarissakin, mutta Moskovassa vielä selvemmin, että räjähdysmäinen autoistuminen cccp'n luhistumisen jälkeen on ollut turhan haipakkaa. Tieverkosto ei ole pysynyt tahdissä mukana.

Hannu Tuplawee on ainoa joka ajaa koko päivän Lindstardsin goressa ilman sadepukua. Me muut enemmän tai vähemmän tuplahikoilemme sadeasut gorepukujen päällä. Hannu taitaa olla loppupelissä kuivin… ;] 


 Markus taitaa olla Nizny Novgorodin hotellin pihassa sitä mieltä, että 'this hotel sucs'... mutta siitä riippumatta maisemat huoneista hulppeat. Vasemmalla LeninSetä, yläreunassa Volga ja löydä kuvasta moottoripyörämme.



2 kommenttia:

  1. Moro ja onnea reissuun!! Mukava lukea Peterin juttuja, hyvää settiä!!

    Jussi

    VastaaPoista