maanantai 13. elokuuta 2012

P -19 | Vääksy | Finland



Näyttävät pojat vähän siltä, että onko meidän äiti pakko lähteä Tsingis Khaaniin saakka... mutta, eiköhän vielä joku hymykin välähdä matkan aikana... ;)



---



















Black is Beautiful... kysykää vaikka Vexiltä. Etualalla Vexin uusi musta F800GS ja alla sen saman erikoissatula. Näyttää mukavalta ja olen jo kateellinen. Olen joulusta saakka ollut hankkimassa omaani jotakin vastaavaa ja on aina vaan hankkimatta... mutta seuraavalle matkalle sitten.





















P -19 | Vääksy | Finland

Se alkaa olla lähellä… Vuoden Suuren Seikkailun alku siis. Jos tarkkoja ollaan, niin enää vajaa pari viikkoa. Viikko sitten kokoonnuimme Vääksyn kanavaravintolaan iltapizzalle varusteita ihmettelemään. Pizzan paistaja tosin oli rakastunut, suolaa piisasi. Muuten oli mukava ilta ja kaikki alkavat olla enemmän ja vähemmän valmiita lähtöön.

Kalusto on niin ikään koossa. Honda Trans Alppeja on kaksi… Teijo Kaivolalla ja Pasi Puhakalla. Teijon TransAlp sama, jolla Teijo ajoi TransAfrica -matkan 2010. Muitakin TransAfrica pyöriä lähdössä TsingisKhanille. Markus Töttermanin F800GS ja minun F800GS. Niin ikään F800GS'llä lähdössä matkaan Vexi Soininen, Jussi Huttunen ja Hannu Wallinheimo. Isoja bemareita lähtee kaksi. Hannu Halme ja Juha Sjöblom lähtevät retkelle Adventureilla. Osa pyöristä osallistuu PeterPanBiken puutarhajuhliin pe 24.8 kello 1600-? osoitteessa Vanha Talvitie 5, 00580 Helsinki. Puutarhajuhlat kaikille matkalaisillemme avoin tiaisuus avecilla tai ilman, joten tervetuloa.


Matkan virallinen lähtöpaikka on Jussi Huttusen Neste Karhulassa 25.8.2012 kello 1000. Eli sieltä Venäjän rajalle ja seikkailu voi alkaa… :]







Yllä Hannu Wallinheimo ja Hannun matkapyörä täydessä varustuksessa. Alla Hannu H, Vexi ja Hannu W toteamassa, että Markuksen pyörässä on moottori... :] 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti