lauantai 25. elokuuta 2012

Päivä1 | Helsinki - Karhula - Pietari | Suomi - Venäjä



Valmiina lähtöön NesteHuttusen pihassa Karhulassa. Vasemmalta; Hannu Halme, Pasi Puhakka, Markus Tötterman, Jussi Huttunen, Juha Sjöblom, Teijo Kaivola, Peter Ruotsalo, Hannu Wallinheimo, Vexi Soininen.


Päivä1 | Helsinki - Karhula - Pietari 
404km | +11 - +18 | Sää kaikkea

IPhone soittaa Marimbaa 0630. Toivon että ei soitaisi. Suljin silmäni jokseenkin tasan kolme tuntia aikaisemmin. PeterPanBiken puutarhajuhlat oli mukava juttu, mutta ajoitus ei ehkä maailman paras. Toistaiseksi kuitenkin uskon, että minulla on kaikki oleellinen mukana ja kanootikassini koon perusteella paljon oleetontakin.
Pasi, HannuW, Markus ja Vexi ovat toimiston pihassa heti kohta kahdeksan jälkeen. Kymmeneltä olemme Jussin huoltamon pihassa Karhulassa (Neste Huttunen) liimaamassa tarroja pyöriimme. Tärkeimpinä tietty Pasin tekemät matkatarrat. Niin ikään Markuksen teettämät pelipaidat menevät jakoon Jussin huoltamon pihassa. Pekka Niinivaara käy ottamassa groupfoton Moto1 -lehteen… niin ainakin kuvittelen… ;)



Yllä Pasi ja Pasin uusi Honda... Pasi vaihtoi Hondaleiriin. Alla Markus mallailemassa tarroja pyöräänsä. Markuksen pyörä se sama F800GS, joka oli matkassa 2010 kun Afrikkaa ajettiin.



Ensimmäinen ajopäivä menee kommelluksitta. Koko ryhmä kokoneita tai erittäin kokeneita kuskeja, joten matka taittuu. HannuW tosin saa Viipurin Nesteellä vähän tuskanpisaroita otsalleen kun hänen bemarinsa öljyvalo alkaa vilkuttamaan. Asettuu öljyn lisäyksellä ja alkaa Pietarissa vilkuttamaan uudestaan. Saa näkee miten huomenna.



Ei Hilja Maitotyttö vaan Jussi Mustikkapoika... eli Jussi ecoantioksidanttihuikolapalla mustikkametsässä. 


Pietarissa viikonloppu, no kyllä kaikkialla muuallakin, joten ajan ydinkeskustan läpi ja hotellimmekin aikalailla keskustan tuntumassa. Päivällisellä näyttää kuitenkin siltä, että jokaisella takana erinomaisen kiireinen työviikko ja oman huoneen punkka vetää puoleensa kaikken eniten.



Pietarin keskustassa. Pietarin liikenteestä voi olla montaa mieltä, mutta ainakin lauantaisin se vetää hyvin... ja mopolla mahtuu tarvittaessa aina jostakin... :]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti