sunnuntai 26. elokuuta 2012

Päivä2 | Pietari - Cerepovec | Venäjä


 Päivän maisema... ainakin jos parilla kuvalla pitäisi kuvata niin se on siinä. Ja mikä parasta, tästä on helppo parantaa... :)


Päivä2 | Pietari - Cerepovec | Venäjä
536km | +14 - +20 | Enimmäkseen aurinkoista

Se selviää sitten se Hannu tuplaween bemarin vika. Markus arveli illalla, että mahtaako olla Nairobi-syndrooma. Ja sehän se… Markuksen oma flekti hirtti kiinni Nairobissa pari vuotta aikaisemmin. Kone kiehui ja kaikki varoitusvalot vilkkuivat. Hannu tuuletin oli niin ikään rapautunut jumiin.
Koneet käyvät ysiltä ja suuntana M18 ja Murmansk… ensimmäisen tunnin ajan. Sitten nokat kohti itää ja Cerepoveciä, joka ei taida olla turistin silmin mistään kuuluisa. Moottoripyöräturistin silmin Cerepovec on teollisuuskaupunki keskellä ei mitään… mutta yes. Sen vuoksi myös erinomaisen autenttinen paikka.

 Puolilta päivin jouduimme sitten ongelmiin. OmenaOlga hyökkäsi tauolla kimppuumme ja lahjoitti meille 2 muovikassillista omenoita. Teimme parhaamme, mutta pari omenaa oli pakko jättää... :]


Päivän 536 kilometriä menevät ongelmitta. Miliisiä on, mutta varoitussysteemi toimii hyvin. Voisi äkkipäätä kuvitella, että venäläinen nopeudenvalvoja turhautuu helposti kun saalista ei tahdo millään herua… :)
Siinä missä amerikkalaisessa pikkukaupungissakin löytää helposti tusinan huikopalapaikkoja Venäjällä ei tahdo löytää mitään. Pikalevo löytyy kuitenkin yksi 'hesburger'… äkkinäinen hygienisti olisi kääntynyt ovella, mutta kebab pitaleivät olivat superia. Eilen illalliseksi syömämme majava (joka osalta jäi syömättä :) hävisi Pikalevon heselle menen tullen palatessa… :] … tämän illan Pectopah Barracuda jää historiankirjoihin todennäköisesti vähintään TOP10'n.



Pikalevon 'hesburger' yllä. Tummat hahmot sisällä ovat suomalaisia motoristejä. Punainen mosse ulkona on punainen mosse. Alla LeninSetä, Teijo ja oma pyöräni Pikalevon keskustassa.

---

 Ravintola Barracuda... Teijon ja HannuH'n takana iso akvaario. Alla pojat syömässä Barracudan tähtitaivaan alla... :]



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti